Info pri odkupu rabljenih vozil

Mnogi ki se odločajo za prodajo avtomobila inividualno, se ne zavedajo vseh pasti, duhamornih preprodajalcev in nadležnih stvari ki jih potegne za sabo če sami prodajate avto. Od tega da vam vzame ogromno časa in truda ter tudi nekaj stroškov ki so posledica ogledov vozila na raznih lokacijah ki jih zahtevajo razni kupci. Najprej je potrebno objaviti oglas na enem izmed portalov, narediti slike rabljenega vozila, potem pa se dan na dan soočati s pretirano natančnimi različnimi kupci, ki bi se pogajali prav glede vsake malenkosti.
Včasih je lahko ukvarjanje z neznanci, mnogi se tudi pretvarjajo da kupujejo zase v resnici pa kupujejo avte za nadaljno prodajo seveda pa taki kupci ne opravijo prenosa lastništva tako kot je po zakonu. Da ne govorimo da so potencialni kupci vašega avtomobila sploh če so tujci hočejo oglede v poznih večernih urah ki pa je lahko tudi precej nevarno in nelagodno.
Lastnik vozila mora imeti registrske tablica,prometno ter osebni dokument. Če je leasing potrebuje uporabnik še izjavo od leasinga da so vse obveznosti uporabnika poplačane do lesing hiše. Prenos lastništva se uredi na tehničnih pregledih ali upravni enoti. Strošek odjave ter uverovitev podpisa-identifikacija nosi prodalalec(16e) oz.lastnik vozila, novi lastnik pa nosi stroške prijave oz.lokacije vozila.
Plačilo je takojšne gotovinsko, lahko pa tudi preko ttr-ja skratka če imate rabljeno osebno ali dostavno vozilo poškodovano-karambolirano ali v okvari nas pokličite ali pošljite mail z vašimi podatki. V kratkem času tudi ob vikendih vas kontaktiramo ter se dogovorimo za odkup vozila.

Želim hitro prodati svoj avto?

Če želite varno prodati vaše vozilo ste na pravem mestu. Prosim izpolnite naš obrazec.