Odkup dostavnih vozil

odkup dostavnih vozil

Ali želite prodati vaše dostavno vozilo?

Naša firma se ukvarja z odkup gospodarskih dostavnih vozil v vseh stanjih voznih ter nevoznih ki so registrirani na podjetja ali neregistrirani v lasti fizične osebe vseh dimenzij ter višin. Ste lastnik dostavnega gospodarskega vozila ki ste ga redno uporabljali za opravljane svoje dejavnosti in bi ga radi hitro prodali za gotovino pa ne veste kdo bi ga odkupil? Odkup vozil, Gregor Škulj s.p je pravi naslov za takojšen gotovinski odkup kombijev po celi Sloveniji z lastnim odvozom. Podjetje vam ponuja takojšni odkup lahkih dostavnih avtomobilov rabljenih voznih srednje, dobro ter slabo ohranjenih ki so še v funkciji v dejujočem stanju in gospodarske avte ki so že odjavljeni iz prometa in čakajo parkirani za prodajo ker menjamo vozni park.
Odkup preko spleta je najučinkovitejša metoda da takoj prodate vaše staro dostavno vozilo ki je lahko poškodovano, karambolirano ali v okvari.
Kupujemo tudi totalke, ekonomske totalke ter pokvarjene kombije zaprte furgon ali pa potniške za prevoz potnikov.
Odkupimo vse vrste novejših ter starejših lahkih dostavnih avtomobilov različnih oblik z različnimi nadgradnjami kombiji, kiperji, poltovornjaki, hladilniki, avtovleke, kasonarji s ponjavo, ceradarji, šasija s kabino, dostavniki, furgoni, kamioneti, kombiji s cerado, šasija z nadgradnjo in pick up vozila.
Kupim vozilo tudi od privat fizičnih oseb ki je bilo kupljeno brez odbitka davka ki je lahko pokvarjeno, totalka poškodovano ali karambolirano. Za sam odkup in vprašanja pa smo dosegljivi telefon 040 127 873. Pokličite in preverite odkupno ceno za vas rabljen dostavni avto.

Pišiti nam, oddajte ponudbo


Želim hitro prodati svoj avto?

Če želite varno prodati vaše vozilo ste na pravem mestu. Prosim izpolnite naš obrazec.