Odkup poškodovanih vozil

odkup poškodovanih vozil

Ste imeli prometno nesrečo in vam je ostalo le poškodovano vozilo?

Naše podjetje ima tudi za vas gotovo odlično odkupno ponudbo za vaš razbit avto, saj je ena naših glavnih dejavnosti prav odkup karamboliranih zaletenih vozil vseh vrst, znamk ter modelov.Tudi pri odkupu poškodovanega razbitega vozila vam nudimo vse ugodnosti od tega, da vozilo strokovno pregledamo na sami lokaciji kjer je vozilo shranjeno in se z vami pogovorimo glede poškodb na avtu in odkupne cene ki jo pričakujete ali želite. Ko potrdite, da vam naša ponudba za odkup ustreza tudi cenovno, in ko uredimo vse formalnosti glede gotovinskega plačila in prepisa, mi prevzamemo stroške odvoza vozila na našo lokacijo, zato vam ni potrebno iskati drage avtovleke kadar prodate avto fizični osebi ki nima lastnega odvoza.
Veliko ljudi ne ve in se sprašuje, kaj bi lahko storili s svojim starim vozilom v okvari ali karamboliranim vozilom. Pogosto je vprašanje ali ga bo sploh še kdo kupil v nedejujočem stanju? Naša firma se ukvarjamo prav s takšnimi nevoznimi vozili. Odkupimo poškodovana, karambolirana vozila in pokvarjena vozila vseh letnikov. Zato, da se vam ni potrebno ukvarjati z dragimi servisi in beliti glave z predragini popravili, ležarninami seveda pa pri tem ne pozabimo na vaše udobje ter vaš dragocen prosti čas.
Gledamo tudi da ima naša stranka čim manj stoškov pri poškodovanem vozilu, tako da si prihranite stroške saj vozila ni potrebno voziti k nam na cenitev, ker mi pridemo k vam in odkupimo poškodovano vozilo na dogovorjeni lokaciji. Je vaše vozilo le kup zvite pločevine ki vam dela preglavice, ker potrebujete prostor ter gotovino? Vaše vozilo odkupimo takoj ne glede na starost, znamko ali vrsto poškodbe. Kupujemo tudi popolnoma nevozne močno zaletene avtomobile v celoti ocenjene iz strani cenilca zavarovalnice kot totalka uničeno vozilo primerno za nadomestne dele.

Pišiti nam, oddajte ponudbo


Želim hitro prodati svoj avto?

Če želite varno prodati vaše vozilo ste na pravem mestu. Prosim izpolnite naš obrazec.