Odkup vozil v okvari

odkup poškodovanih vozil

Ali vaš avto zaradi okvare ni več vozen?

Potem ste na pravem mestu da bo naše podjetje poskrbelo za odkup nevoznega vozila v okvari tako, da boste imeli s tem čim manj dela in sitnosti, saj razumemo da pri raznih okvarah in poškodbah ni prijetna situacija za lastnika vozila. Nevozen avto pridemo pogledat k vam na dogovorjeno lokacijo, se dogovorimo za odkupno realno ceno in uredimo vse formalnosti, nato pa vozilo le še odpeljemo seveda brezplačno.
Kupujemo okvarjena dostavna vozila, terenska vozila in avte pick-up v polomljenem nedelujočem stanju. Odkupimo pa seveda tudi terence, dostavnike, enoprostorce ter karavane ki imajo okvaro na motorju, ročnem menjalniku ali turbini. Kupimo vse vrste okvar na vozilu in vozila ki imajo popolno okvaro na pogonskem agregatu, turbo polnilniku ali avtomatskem menjalniku. Odkupim avto ki je bil poplavljen ali zgoren zaradi napake na elektriki in je prišlo posledično do samovžiga.
Za gotovino odkupujemo vozila ki so poplavljena, z napako na motorni elektroniki, podvozju in avtomobile ki so se pregreli zaradi nedelovanja hladilnega sistema. Gotovinski odkup avtov ki imajo strgan zobati jermen, pogonsko verigo in avtomobilov ki so zakuhala s poškodovano glavo motorja. Odkupujemo avte z okvaro sklopke, injektorjev ter avte ki potrebujejo temeljito prenovo ali popravilo vztrajnika. Kupim avto v nedelujočem pokvarjenem stanju z odpovedjo mašine kjer je potrebno generalno popravilo ali menjava celotnega motorja na pokvarjenem vozilu. Pri nas nudimo odkup vozila v okvari, poškodovana vozila, karambolirane avte in totalka razbita vozila z lastnim zastonj odvozom ter prenosom lastništva. Pokličite nas na 040 127 873 in se bomo dogovorili za gotovinski odkup in takojšni ogled avtomobila v okvari še danes. Pridobite odkupno ceno za vaš novejši ali starejši avto v okvari.Takojšna realizacija.

Pišiti nam, oddajte ponudbo


Želim hitro prodati svoj avto?

Če želite varno prodati vaše vozilo ste na pravem mestu. Prosim izpolnite naš obrazec.