Odkup karamboliranih vozil

odkup karamboliranih vozil

Ali vaš avto je v zbitem stanju?

Ponujamo vam rešitev za vaš primer v obliki gotovinskega odkupa karamboliranega stolčenega vozila v enem kosu z zastonj odvozom nevoznega avta z avtovleko. Odkupujemo tudi vsa nevozna, prevrnjena, pokvarjena oziroma karambolirana osebna in dostavna vozila, vseh znamk. Za karambolirana osebna vozila ocenjena kot ekonomska totalka in zaletene gospodarske dostavnike nudimo poplačilo vašega kredita ali leasinga ter takojšen odkup vašega vozila po predhodnem dogovoru z lastnikom vozila - leasingodajalcem oziroma kreditodajalcem. Prav tako poplačamo če je na rabljenem vozilu plomba ali omejitev prodaje zaradi dolga.
Prodaja karamboliranega avtomobila ali vozila v okvari lahko včasih traja več mesecev, da ne govorimo o raznih »strankah«, ki ponudijo nezaslišano nizko ceno za močno poškodovana vozila samo da bi se vi le znebili vozila. Ne boste verjeli da so v porastu tudi prevare pri prodaji avtomobila preko malih oglasov, kjer nas skušajo pretentati kupci iz tujine ki poškušajo plačati vozilo z ponarejenim denarjem.
Ne nakopljite si vseh nepotrebnih težav in ne ustvarjajte si glavobola, če vam ni treba. Kupujemo vozila poškodovana od toče, vandalizen ter zažgana vozila.
Prodajte karamboliran avto domačemu preverjenemu trgovcu. Uredili bomo takojsen prenos lastnistva ter pomoč pri urejanju vseh formalnosti ob prodaji vašega karamboliranega vozila podjetju Odkup vozil, Gregor Škulj s.p
Vaš avto bomo odkupili takoj ali najkasneje v 24 urah od sprejete ponudbe. Poklličite in preverite.

Pišiti nam, oddajte ponudbo


Želim hitro prodati svoj avto?

Če želite varno prodati vaše vozilo ste na pravem mestu. Prosim izpolnite naš obrazec.